За нас

„Фидуция“ АД е един от първите оператори на ваучери за храна в България. Лицензът е издаден по „НАРЕДБА № 7 от 9.07.2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна и осъществяване дейност като оператор.

Ние сме изцяло българска фирма и затова за нас е особено важно да подкрепяме българския бизнес и неговите работници и служители. Ето защо, ние предлагаме максимално олекотена процедура за предоставяне на ваучери за храна на нашите партньори и работим с вериги магазини и партньори, които предлагат стоки с доказано качество.

Екипът на „Фидуция“ АД работи усилено по имплементирането на нови технологии за реализирането на дигитални ваучери за храна, които биха спестили главоболия за нашите клиенти и техните служители.

Използвайки нашите услуги, Вие можете да бъдете сигурни, че:

  • Ваучерите на „Фидуция” АД са отлично защитени срещу фалшифициране
  • Получавате данъчни облекчения, съгласно българското законодателство
  • Получавате възможност да увеличите своя имидж както пред Вашите бизнес партньори, така и сред Вашите работници и служители
  • И не на последно място – получавате лично отношение и максимални отстъпки

Нашата визия

Държим на личното отношение към нашите клиенти и работим
усилено за това техните нужди да са максимално удовлетворени.

Mask Group 4

Доверие

Фидуция произлиза от рисмското право и означава сделка базирана на доверие.
Mask Group 5

Лично отношение

Винаги на линия за удовлетворяване исканията на нашите клиенти.
Mask Group 6

Добро съотношение цена – качество

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.

Договориране

Нашият екип е много гъвкави и бихме могли в рамките на до два работни дни да подпишем договор с нов клиент и да започнем работа веднага.

За прекратяването на договрите работим с минимум един месец предизвестие.

„Фидуция” АД притежава развита договорна система, регулираща отношенията с работодателите и търговските обекти, както и система за отпечатване на ваучери, отговаряща на изискванията за защита на тези книжа.

„Фидуция” АД работи непрекъснато в посока разширяване магазинатта си мрежа, както и паралелното развитие на система за електронни ваучери с цел максимално удовлетворение за така важните служители на всеки наш клиент.

Въглероден отпечатък

Смятаме че с оглед намаляване на вредните емисии е редно печтането на хартия да бъде максимално редуцирано. В тази връзка предлагаме използването на копюри от само 10 лв. и 20 лв. Печатането на по-млаки копюри от ваучери мнгоократно увеличава въглеродният отпечатък. В тази връзка и хартията, която използваме е 30 % рециклирана. Нашият екип работи усилено за въвеждането на дигитални ваучери за храна.

Нашата визия

Държим на личното отношение към нашите клиенти и работим
усилено за това техните нужди да са максимално удовлетворени.

Цветан Цеков

Изпълнителен Директор

Цветан Цеков е завършил Grenoble Grand Ecole de Management със специалност Международен бизнес и финанси. Работил е над 10 години в сферата на бизнес и финансовото консултиране в някои от няй-големите консултантски фирми в света.

От 2022г. се занимава активно с преструктурирането на бизнеса на Фидуция АД, като водещото е дигитализирането на бизнеса, оптимизирането на бизнес процесите и въвеждането на ваучери за храна на електронен носител.

Във свободното си време Цветан се занимава със свободно гмуркане, планинарство и тенис.